Unga vuxna

unga vuxna

INSTAGRAM/FACEBOOK/NYHETSMAIL
Följ oss på Instagram (smyrnaungavuxna) och gå med i vår Facebook-grupp (Smyrna Unga vuxna) för de senaste uppdateringarna. Vi skickar också ut ett nyhetsbrev varje vecka om vad som händer i Smyrna. Vill du ha det så skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

FREDAG 7 april kl 20
Tid för att hänga med varandra och lära känna Gud

BIBEL & BRUNCH
Vi ses för att käka god brunch och få undervisning tillsammans. Lördagar kl 10.30-12.30.

Datum i vår:
25 feb
25 mars
29 april

GUDSTJÄNST
Varje söndag möts vi till gudstjänst kl 11 och kl 19. Gudstjänsten kl 19 - Smyrna19 - samlar många unga vuxna och är en plats för predikan och mycket tid för lovsång och tillbedjan.

SÖNDAGSMIDDAG
Vi träffas innan Smyrna19 och lagar mat tillsammans. Ett perfekt tillfälle att lära känna nya och bygga en god gemenskap.
Söndagar kl 16.30-19 i Valvet (ingång Parkgatan 3), Smyrna

Datum i vår
5 mars
9 april
14 maj

HELGEN 10-12 mars
Vi ålker till Järnholmen, för gemenskap, äta god mat och för att söka Gud tillsammans. Mer information kommer.
För mer information, håll gärna utkik på Facebook.
Vi finns även som smyrnaungavuxna på Instagram.

HEMGRUPPER
Vi tror på att mötas i mindre grupper. Vi tror att det är viktigt att hitta vänner i församlingen som vi kan dela livet tillsammans med. När vi möts till gudstjänst i Smyrnakyrkan så gör vi det tillsammans med många andra, vilket kan göra det svårt att hitta vänner och skapa nära relationer. Det kan vara lättare i en mindre grupp. Vi tror att mötas i mindre grupper med tron i fokus också är en väg att få en närmare relation med Gud. Därför arbetar vi med hemgrupper. En hemgrupp består av 5-15 personer som möts kontinuerligt hemma hos varandra för att samtala om tron och livet, be, läsa Bibeln och fika. Vill du vara med i en hemgrupp, mejla Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

INNEBANDY
Tycker du att det är kul med innebandy? Häng på det här. Vi spelar i B-hallen i Landala sporthall varje tisdag mellan kl. 20-22. Ta med egen klubba och skor. Kom och testa på gratis! Bestämmer du dig för att vara med kostar det bara 100 kronor för hela terminen. För frågor, kontakta Niclas Bernehagen tel: 0707-493945.

ENGAGERA DIG
Vill du något mer än att gå på gudstjänst i Smyrna så finns det möjligheter att vara med och bygga det vi gör tillsammans. Hör av dig till Jonathan Boström.

KONTAKT
Jonathan Boström, ungdomsledare i Smyrna.
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.